joi, 29 martie 2007

Basesciana continua

Demisia Adrianei Saftoiu este o certitudine. Motivele invocate sunt de natura personala. Basescu a iesit la conferinta de presa asigurand-o de prietenia sa. Postul va fi ocupat de o persoana care nu provine din presa. Poate va fi un colonel de securitate.

Radu Tudor a declarat la Antena 3 Traian Basescu este o persoana extrem de dificila in relatiile cu cei apropiati. Multi consilieri s-au imbolnavit. Basescu se pare ca sufera de rau de uscat. El se simte bine pe mare sau altfel spus pe goelete. Marinaria induce traume. Vorba psihologului Tudorel Butoi.

Tariceanu a inregistrat un prim succes. Cel putin la nivel declarativ. Basescu a admis ca trupele romanesti din Iraq trebuie retrase. Lucru care v-a nemultumi mercenarii. Pentru ca soldatii si ofiterii romani isi risca viata exclusiv pentru bani. Nimeni nu pleaca din alte ratiuni pe teatrele mortii.

Sondajul IMAS este devastator pentru presedinte. A pierdut 10 procente. Gigi Becali transformat in Elefant puncteaza devastator pentru Romania. Un partid fantoma, PNG, este pe locul 3. Romania se imbraca in haine de oaie.

Ma intreb ce se va intampla la anticipate. PD-ul va guverna alaturi de PNG. Traian Basescu si Gigi Becali este alianta cea mai logica. Mai ales ca limbajul celor doi este acelasi. Si iata cum emigrantii romani vor reveni in tara. In ritm de manele toti hotii de masini si de case vor canta in aromana ,,Desteapta-te romane’’.

Elena Udrea isi etaleaza Cocosu pintenog. Adriana Saftoiu e ultima sa victima.....

Urmeaza Maria Basescu ???

Niciun comentariu: