sâmbătă, 31 martie 2007

De ce intarzie Tariceanu nominalizarea ministrilor?

 

Cand metamorfoza politica te transforma dintr-un premier hotarat in Razgandeanu si apoi in Moliceanu si iti tragi consilier politic de un milion de petromdolari ar trebui sa ti se umfle muschii pe tine.

Sa afisesezi o siguranta de manechin pe podiumul prezentarilor de lenjerie intima. Tariceanu trebuia sa arate ca poate lua decizii bref ca un lider autentic. Din pacate viitorul fost prim-ministru nu are vocatie de lider.

Fara a fi popular datorita iluziei de aristocratie care ii chinuie introspectia don juanica, Tariceanu se vede strivit intre Dinu Patriciu si propria-i neputinta. Despartirea de PD nu e transata chirurgical. Ultimele declaratii ale lui Orban, aceasta trompeta a PNL-ului, vorbeste de iesirea lui Blaga, Macovei si Berceanu. Adica de inca prietenii lui Basescu. Nimeni nu a anuntat transant ostracizarea Partidului Democrat in corpore. Asta si pentru ca sunt PD-isti care nu vor sa distruga acest mariaj din interes.

Tariceanu este in situatia folclorica de a dori sa fie si cu rectul ocupat dar si cu sufletul in rai.

Basescu e intr-o aparenta pierdere de popularitate. Asta pentru ca nu a iesit inca in baia de multime. Becali, devenit Principe, demonstreaza inca odata ca suntem un popor de oameni inteligenti si manelo-melomani. Dan Pavel a fost inscaunat presedinte executiv PNG. Intr-un interviu vorbeste despre Gigi.
Interesant ca purtatorul de cuvant al lui Tariceanu a fost Nicolae Vacaroiu, care a anuntat ca noul guvern va fi unul format din liberali si eternii guvernanti UDMR-stii.
Vadim Tudor a punctat de data asta la obiect. Este cea mai mare ticalosie sa pui in fruntea Ministerului Justitiei din Romania, pe avocatul criminalilor unguri de la Targu Mures.

Tariceanu si-a semnat condamnarea politica.

Apropos cum il numea Becali....Va mai amintiti ?

Niciun comentariu: