marți, 10 aprilie 2007

Basescu a inviat...

A mai trecut un paste. Romanii au cucerit Bulgaria si au umplut buzunarele fratilor nostrii de peste Dunare. Au ascultat slujba de inviere in limba slavona si s-au simtit ca acasa.

Cei ramasi pe plaiurile mioritice au atacat tampasanul verde si au pus-o de un gratar. In urma lor au ramas drept marturie a descalecarii tone de gunoaie.

Basescu a intrat in campanie electorala. A cumparat paine si apa minerala de la super market. Intamplator erau prin zona cativa orfani si zeci de reporteri. Apoi s-a dus la meci insotit de fiica sa fotomodel. A asistat impasibil la macelarirea Stelei de catre tactica defectuasa a lui Oli. A dat mana cu suporterii care intamplator sau nu faceau parte din garda sa de corp.

A ajuns la Sibiu intr-o vizita privata. Oficialitatile l-au asteptat la aeroport ca pe orice persoana de rand. S-a dus in biserica spasit si le-a vorbit enoriasilor de cele sfinte. Inalt Prea Sfintitul Lucian s-a gudurat si el pe langa Basescu, ca si cand acesta era Becali Principele Luminii de Inviere.

,, Si eu stiu cei trei piloni ai credintei : sa fii impacat cu Dumnezeu, sa fii impacat cu Tine si sa fii impacat cu semenii. Uneori insa ca sef de stat poti fi impacat cu Dumnezeu si cu Tine, dar nu poti fi impacat cu toti semenii. Cei cu care nu te poti impaca trebuie schimbati, tara trebuie schimbata ‘’ a glasuit presedintele exact in fata altarului.

Si-a scos familia la atac intr-o vizita de lucru. A transformat Invierea Domnului in prilej de cruciada politica. Gigi Becali are o clona interesanta. Sau poate ca e invers.

Suspendarea presedintelui e deja o gogoasa rasuflata. Poate ca fieful PLD al Sibiului si judetul unde Basescu a avut cele mai multe voturi in turul doi l-au resuscitat pe acesta.

Corneliu Vadim Tudor unul dintre cei mai acerbi oponenti ai lui Basescu a declarat,, N-am sa-l dau jos pe Basescu pentru a se instala si mai temeinic la putere niste banditi internationali, care nu numai ca sunt multi si lacomi, dar sunt statuti si au o foame pantagruelica. Daca vine Hrebenciuc cu banda lui mai bine il las pe Basescu sa-i termine el si pe urma il terminam noi pe Basescu’’

Becali spunea mesianic saptamana trecuta ca Tariceanu l-a tradat pe Basescu ca Iuda pe Mantuitor.

Hristos a Inviat....Si este in campanie electorala !!!

Niciun comentariu: