luni, 2 aprilie 2007


Lista noilor ministrii a fost anuntata. UDMR este eternul castigator al tuturor guvernarilor. Poate ca este un blestem al acestei natii sa fie doborata de razboaie politice fratricide.
De maine incepe noul balamuc. PSD nu are o parere unanima in ceea ce priveste sustinerea Guvernarii. Grupul de la Cluj este reticent fata de de noua alianta. Asta mai ales ca exista precedentul Kosovo. De ce PNL-ul a dat cu piciorul la sustinerea PRM si PC (adversare categorice a lui Basescu), adica la votul a 21 de procente dintre parlamentari pentru 7 la suta ale UDMR-ului, ramane un mister.
Basescu isi joaca in continuare cartea. Articolul 85 si Decizia Curtii Constitutionale il va transforma in lider incontestabil sau il va martiriza. Ambele variante sunt castigatoare pentru presedinte. Gusa a declarat la Realitatea Tv ca doi membrii ai Curtii Constitutionale au facut politie politica. Informatie inca necomfirmata de CNSAS. Dar sa nu uitam ca presedintele PIN a facut aceasi afirmatie si fata de distinsa Mona. Si chiar daca parea un truc de imagine a lui Gusa, Mona Musca era deconspirata cateva saptamani mai tarziu. Daca acest lucru se confirma atunci orice decizie a Curtii Constitutionale va fi privita cu scepticism.
Indiferent de ce se va intampla vom avea in curand alegeri anticipate.

Si pana atunci.....Basescu e calare pe situatie..

Un comentariu:

cristian Şuţu spunea...

Se pare ca numele de cod al Aspaziei Cojocaru era ANA. Cica ar fi nepoata lui Cozminca (PSD), dar sprijinita intens sa devina judecator de Adrian Nastase. Celalalt judecator, Gabor, era un procuros care lucra cu Secu la cazuri speciale.