joi, 5 aprilie 2007

ALIANTA TRAIESTE IN TERITORIU


Posted by Picasa


Sus carciuma presedintelui PNL si jos sediul PD.
Acolo unde sedinta  Partidului Democrat filiala Techirghiol  a fost prezidata de primarul PNL-ist.
 


Techirghiol. Un oras din judetul Constanta. 7000 de locuitori, o manastire celebra si namolul care face orasul cunoscut in intreaga lume.

Primarul actual, Gigi Zamani a imbracat straiele portocalii in campania electorala si prin jocuri de culise a reusit sa castige intr-un mod devastator alegerile partiale. Este membru PNL. A aterizat la primaria orasului dupa ce a fost directorul aeroportului M Kogalniceanu.

Chiar daca majoritatea din Consiliul Local este atribuita de PSD primarul PNL a reusit sa se plimbe in toata Europa pe banii contribuabililor, in acest sens avand zeci de reclamatii la prefectura, parchet si chiar un proces pe rol.

In urma cu doua zile el s-a aflat la o carciuma din localitate al carui patron este presedintele PNL. Acolo s-a intalnit cu PD-istii care puneau la cale noua opozitie dictata de seful Basescu.
Intamplator sau nu , impacarea dintre primarul PNL si biroul executiv al PD s-a petrecut instantaneu.

Prin urmare la sediul PD-ului a fost invitat si primarul PNL. Care a prezidat sedinta. Si a spus, textual, ...,, nu ne intereseaza ce se intampla la centru noi trebuie sa fim impreuna. Altfel Nicolae ne ingroapa pe toti.’’

Petre Nicolae a fost primarul orasului Techirghiol intre 1990 si 2004, si actualmente este liderul PLD filiala Techirghiol.

Parca intre PLD SI PD trebuia sa existe alianta. Pana la urma ciolanul e mereu miscator. Ceea ce se intampla la Techirghiol se intampla in majoritatea oraselor. Alianta hotiei nu are coloratura politica...


Aici s-au imbatat cu apa rece.... 

Niciun comentariu: